2014. november 28., péntek

Adventi készülődés a Magnóliák műhelyében


Számomra mindig nagyon fontos volt, különösen Karácsony közeledtével, hogy az otthonom saját magam által készített dekorációkkal öltöztessem ünneplőbe. 


Akár mennyire elfoglalt voltam, erre mindig nagy figyelmet fordítottam, mert Lányaim születésüktől fogva ezt látták, ebben nőttek fel, fontos nekik a szép, ahogy nekem is, és szeretném, ha ők is ezt a gondos, szeretetteljes ünnep várást vinnék tovább családjaikba. Idén, szakítva a hagyományokkal nem otthon, egymagamban készítettem asztaldíszeket, hanem a Magnóliák Műhelyében egy három órás workshop keretében. 
A 10 fős kedves, női társaságot, a profi virágdekoratőr, Rövid Zsuzsi látta el szakmai, jó tanácsokkal, ötletekkel.
A csodásan előkészített műhelyben  megannyi igényes, apró gömb, dísz, termés, gyertya, szalag, és koszorú alapból választhattunk kedvünkre, és készíthettük el, ki-ki ízlése szerint,  az otthonába leges-legjobban illő dekorációkat, miközben finom sütit ettünk és forró teát iszogattunk.


Gyertyák, koszorú alapok, ahonnan mindenki tudott kedvére valót választani


Az előkészületek

Így készültek a koszorúk

Dekorálásra váró termések, díszek kavalkádja

Türkiz gyertyákkal elkészített asztaldíszem

Hagyományos adventi koszorúm 

Rövid Zsuzsival, az est házigazdájávalAzt gondolom Mindenki nevében írhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat és  csodás Ünnep váró dekorációkkal tértünk haza!!
Köszönöm a klassz estét Zsuzsi!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése